Het Rondje om de Kerk, lekker klagen over de NS!
   
 
   
Links
 
Archief

VanderWijk Consultancy

 

zondag, april 08, 2001

Commissaris Timmer in Buitenhof
Zojuist heeft Jan Timmer in het programma Buitenhof als commissaris van de NS zijn visie over de problematiek bij de NS weergegeven. Hij deed zijn beklag over het feit dat een aantal politici partij kiezen voor de bonden en dat de politiek nogal eenzijdige kritiek levert op de directie.
Over onze minister president geen slecht woord aangezien Timmer uit zijn woorden op heeft gemaakt dat Kok de directie steunt en dat de bonden zouden moeten stoppen met herrie schoppen.
Verder vertelde hij dat hij Huisinga volledig steunde en dat wanneer de directeur (gedwongen) zou opstappen de hele RvC dit ook zou doen.

Een positieve mededeling voor de reizigers had Timmer ook aangezien hij de voorspelling deed dat de voor woensdag en donderdag door de VVMC aangekondigde stakingen zeer waarschijnlijk door de rechter zouden worden verboden aangezien het niet de bedoeling is dat er twee keer gestaakt wordt over hetzelfde onderwerp.

Vanavond op Nederland 3 van 21.05 tot 21.40: 7 Dagen
In dit programma een item over de trein zonder machinist. Binnen vijf jaar zou de eerste trein bestuurd door een automatische piloot door Nederland kunnen rijden! Ik raad alle stakende machinisten zeker naar dit programma te kijken!

geplaatst door vanderwijk om 12:54

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home