Het Rondje om de Kerk, lekker klagen over de NS!
   
 
   
Links
 
Archief

VanderWijk Consultancy

 

zaterdag, maart 31, 2001

De laatste wijzigingen heb ik aangebracht en nu verklaar ik de site officieel geopend!

geplaatst door vanderwijk om 16:19 | 0 opmerkingen

Vandaag doet de rechter trouwens om 17.00 uur een uitspraak in het kort geding dat de Consumentenbond, de ANWB en ROVER hebben aangespannen om de staking van maandag te voorkomen. Ik ben benieuwd!

geplaatst door vanderwijk om 16:16 | 0 opmerkingen

vrijdag, maart 30, 2001

Yes! De klaagpagina is ook af. Hier kun je lekker klagen! (en wie wil dat nou niet?)

geplaatst door vanderwijk om 23:31 | 0 opmerkingen

De site is bijna helemaal af. Ik moet alleen nog de klaagpagina maken, ik weet alleen niet hoe ik de zaken moet aanpakken.

geplaatst door vanderwijk om 20:01 | 0 opmerkingen

donderdag, maart 29, 2001

VVMC stelt ultimatum aan NS-directie tot maandag 2 april 00.00 uur
24-uurs staking op komst

Ik zou maar vast een carpool afspraak regelen voor aanstaande maandag, want deze onheilstijding las ik op de site van de Vakbond voor Rijdend Personeel:

Het Hoofdbestuur van de VVMC, de grootste vakbond voor rijdend personeel, heeft vanmorgen in een spoedvergadering haar kaderleden bijeengeroepen. “Wij hebben de directie van de NS steeds weer opgeroepen tot een volwassen dialoog, maar dit had duidelijk geen zin. Wij worden gedwongen tot meer drastische maatregelen. Wij leggen maandag 24 uur het werk neer.” aldus VVMC-bestuurder Hubert Vankan.

geplaatst door vanderwijk om 21:54 | 0 opmerkingen

Het werk aan de site vordert al aardig. Ik heb ook een forum gemaakt (allemaal bezoeken dus!!) en het klaagboek is onderweg.
Helaas staan er wel behoorlijk wat reclamebanners op de site, maar ja je moet toch wat als arme student. Ik ben al blij dat ik gratis websiteruimte heb en ik denk dat jullie wel om de banners heen kunnen kijken...

geplaatst door vanderwijk om 16:42 | 0 opmerkingen

woensdag, maart 28, 2001

Vandaag heb ik de site online gezet. Ik loop al een tijd rond met het idee om een site over het inmiddels welbekende 'Rondje om de Kerk' te maken maar wegens tijdgebrek kwam het er steeds niet van.
Nu is er dus eindelijk een site waar je naar hartelust kunt klagen en discussiëren en waar je (hopelijk) wat wijzer wordt over waar het nu eigenlijk om gaat.
Voorlopig geeft geen van de partijen helderheid van zaken, behalve de reizigers; die willen gewoon met de trein kunnen reizen zonder wilde stakingen en dergelijke.

Ik ga nu nog een beetje sleutelen aan de lay-out van de site :-)

geplaatst door vanderwijk om 22:55 | 0 opmerkingen