Het Rondje om de Kerk, lekker klagen over de NS!
   
 
   
Links
 
Archief

VanderWijk Consultancy

 

maandag, april 02, 2001

Alweer stakingsdreiging
Zoals vandaag op Webwereld te lezen is had ik het met de stakingsdreiging op Donderdag en Vrijdag aan het juiste eind :-)
Vanavond heeft de FNV gedreigd met acties aan het einde van deze week en in tegenstelling tot de eerdere berichten die ik heb ontvangen worden het geen publieksvriendelijke acties maar zullen er geen of minder treinen rijden.

De voorstellen die voortvloeiden uit het overleg tussen minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat en de top van de NS op zondagmiddag, bevatten voor FNV Bondgenoten niets nieuws, zo laat een woordvoerder aan Nu.nl weten.

Zo zouden de nieuwe dienstroosters op 10 juni worden ingevoerd. Wel heeft Netelenbos de Belgische (een Belg, hoe verzin je het!) hoogleraar Ch. Peeters gevraagd een bindend advies uit te brengen over de vraag binnen welke termijn deze roosters aangepast kunnen worden. Verder zou de Commissie-De Ruiter een -eveneens bindend- advies uitbrengen over het zogenoemde 'rondje rond de kerk'.

De FNV wil voor woensdagavond met de NS overleggen maar eist nu dat alsnog de nieuwe dienstroosters worden geschrapt voordat het overleg kan plaatsvinden. Een beetje vreemde situatie, zeker omdat het nu erop leek dat de rust weer terug was gekeerd.

Hoe het ook zij, in ieder geval is het goed voor de bezoekersaantallen op mijn site !!!!

geplaatst door vanderwijk om 20:38

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home